måndag, juni 06, 2005

Victoria - för Sverige i framtiden


Jag läser bl.a. i Aftonbladet , att man nu vill sätta p för monarkin. Feglirarna vill dock vänta tills det är dags för en tjej att ta över rodret.

Man anger demokratiska principer som ett av huvudskälen. Men nu är det så att majoriteten av svenska folket vill ha kvar kungahuset. Och när som helst kan man avsluta monarkin via riksdagsbeslut. Alltså, i högsta grad demokratiskt.

Victoria: du har kvalat in som en utmärkt tronföljare. Du har visat fantastiska talanger att stärka den positiva bilden som finns av Sverige i utlandet, vars resultat kan läsas här . Jag bor gärna i ett land med dig som statschef.

3 Comments:

Blogger BGAN said...

Det sjuka är att jag med hjärnan är emot monarkin. Men med känslan är jag för svenska kungahuset. Så med människans rätt att vara ologisk...

9:42 fm  
Blogger Zaida said...

Det låter mer som att du tycker att Victoria är en snygg tjej, och p g a detta känner du att hon borde få bli drottning... ?

4:41 em  
Blogger BGAN said...

Just det, nu föll bitarna på plats. Tanterna som kom med förslaget vill givetvis att kungen sitter kvar för att han är så ... pojkaktigt charmig!

7:56 em  

Skicka en kommentar

<< Home